Schipper Trainingen

De Schipper Groep is een erkend opleidingsinstituut. We ontwikkelen en organiseren zelf cursussen/trainingen, die verzorgd worden door onze eigen deskundige trainers, trainingsbureaus of universitaire docenten. Wij bieden altijd onderwijs van de hoogste kwaliteit! 

Permanente educatie
Permanente educatie is een belangrijk speerpunt voor al onze medewerkers. Jaarlijks organiseren wij incompany trainingen om de kennis en vaardigheden van de medewerkers op peil te houden of uit te breiden. Het opleidingsprogramma wordt, voor de vaktechnische onderwerpen, in nauw overleg met onze commissie Vaktechniek en de Compliance Officer samengesteld. Op het gebied van training van persoonlijke ontwikkeling en managementvaardigheden werken we samen met een aantal andere accountantskantoren die onze GGI-partners zijn.

Schipper cursussen voor accountancy en mkb
Daarnaast zijn we ook geaccrediteerd om de training ‘Communicatieve Beroepsvaardigheden’ voor praktijkstagiaires AA te verzorgen, zowel voor onze eigen mensen als ook voor praktijkstagiaires buiten de Schipper Groep. Onze trainers organiseren tevens cursussen voor klanten met onderwerpen als Leiderschapsvaardigheden, Bedrijfsopvolging en Personeelsmanagement voor niet P&O-ers. 

Maak kennis met...

Jan van Opstal - Junior Belastingadviseur