Doen waar je goed in bent!

Wegens drukke werkzaamheden zijn wij voor onze HR-afdeling op zoek naar een

HR-adviseur

Als onze nieuwe collega HR-adviseur beweeg je je graag binnen het brede vakgebied van HR. Je vindt het leuk om afwisselend op uitvoerend, tactisch en strategisch niveau bezig te zijn. Je bent in staat een sparringpartner te zijn voor onze interne klanten, die verspreid zijn over de 12 vestigingen in de regio Zuidwest-Nederland. Je eerste aandachtsgebied zal hierin de regio Brabant zijn. Daarnaast houd je je in samenwerking met jouw collega HR-adviseurs bezig met al onze interne klanten. Naast de inzet op onze gehele HR-agenda, ben je vooral een drijvende kracht op het gebied van werving en selectie. Talent vinden, bewegen en verbinden; daar leg jij je focus. Vacatureteksten, talentpools, sociale media en netwerkevents zijn termen waarvan jouw hart sneller gaat kloppen, omdat ze je helpen de juiste professionals te enthousiasmeren voor onze organisatie. 

Wie ben jij?

Een verbinder in hart en nieren. Samenwerken, communiceren, klantfocus en initiatieven ontplooien zijn voor jou natuurlijke en noodzakelijke elementen in het werk. Daarnaast ben je goed in staat om doelgericht te werken en deins je niet terug voor het leggen van nieuwe contacten. Je hebt reeds enkele jaren werkervaring opgedaan met de personeelsinstrumenten die ons vak rijk is en je draait je hand niet om voor administratieve processen, noch voor de optimalisering hiervan. Je kennis? Die heb je natuurlijk opgedaan tijdens jouw hbo-opleiding Human Resources-management (of vergelijkbaar). 

Wie zijn wij?

De organisatie waar jij je talenten kunt inzetten, je verder kunt ontwikkelen én de tijd krijgt om te ontdekken welk van onze interne klanten het beste bij jou past. Op de HR-afdeling van Schipper doen we alles om ‘de juiste persoon op de juiste plaats’ te krijgen en te houden voor alle 12 vestigingen in Zuidwest-Nederland. Onze plusminus 350 collega’s zijn werkzaam in de accountancy, fiscaliteit, pensioen-, personeels-, organisatie- en salarisadvisering alsmede in de corporate finance en het financieringsadvies. Met zijn allen helpen we onze klant in zijn bedrijfsvoering, nu en voor de toekomst. 

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!

Je kunt via de knop hiernaast voor 18 maart 2019 het sollicitatieformulier invullen. We nodigen je uit daarbij je motivatiebrief en CV te uploaden. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij onze Manager HR Jolanda van der Velden via telefoonnummer 0118 48 68 48.