Voor onze vestigingen in de regio's Zeeland, Zuid-Holland en West Brabant zijn wij op zoek naar een commerciële

HR-Adviseur (fulltime)

Instroom, doorstroom, uitstroom en alles wat daar tussendoor loopt: op alle facetten van het HR-vakgebied, ben jij inzetbaar. Of het nu gaat om een werving- en selectievraagstuk bij een horecaondernemer of een groot project omtrent het ontwikkelen van arbeidsvoorwaarden en beleid bij een industriële klant, jij gaat zelfverzekerd op pad om directeurs, leidinggevenden en/of andere personeelsadviseurs te ondersteunen.

Wie ben jij?

Ja, een uitstekende HR-adviseur dus! Het personeelswerk stroomt bij jou door de aderen en met de ruime ervaring die jij al hebt opgedaan, kunnen we jou zo op pad sturen. Door jouw uitstekende communicatieve vaardigheden te combineren met een stevige dosis actuele vakkennis, ben je in staat ook de impliciete vraagstukken te herkennen en op te pakken. Voor de klant, maar ook voor jouzelf: met het nodige commerciële inzicht snap jij immers dat dat kansen zijn om niet laten liggen. Met jouw inhoudelijke kwaliteiten en overredingskracht zet je behoeften van de klant om in concrete opdrachten, zodat jouw werkweek voldoende gevuld blijft. Je werkt graag zelfstandig aan en voor jouw klantenportefeuille in Zuidwest Nederland, maar hecht ook waarde aan het samenwerken binnen het HR-team.

Wie zijn wij?

De dienstverlening van Schipper Personeel & Organisatie omvat het volledige terrein van advisering op HR-gebied zoals (interim) personeelsmanagement, coaching en het verzorgen van trainingen. Onze HR-Adviseurs weten welke middelen zij in kunnen zetten om het personeelsbeleid van onze klanten op de juiste wijze vorm te geven en ondersteunen van A tot Z in het proces. Onze klanten zijn voornamelijk te vinden in de MKB- en familiebedrijven. We zullen aan de hand van jouw locatie en profiel met elkaar onderzoeken welke portefeuille het beste bij jou past. Zo kan het zwaartepunt van jouw functie, afhankelijk van jouw eigen behoeften, komen te liggen op onze vestiging in Goes, Rotterdam of Breda.

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!

Je kunt via de knop hiernaast het sollicitatieformulier invullen. We nodigen je uit daarbij je motivatiebrief en cv te uploaden. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Marco Hamelink, Directeur, via telefoonnummer 06 – 245 846 93.