Weet jij als geen ander hoe je marketing- en communicatiestrategieën moet vormgeven, zowel op corporate als regionaal niveau? Beschik jij over goede leiderschapsvaardigheden en ga jij graag zowel zelfstandig als in teamverband aan de slag? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn op zoek naar een commerciële en ambitieuze Manager Communicatie.

Functieprofiel
In deze functie geef je leiding en werk je mee binnen een jong en dynamisch team Communicatie. Samen heb je het doel om Schipper op de kaart zetten bij mkb ondernemers in Zuidwest-Nederland. In deze veelzijdige interne functie ga je aan de slag met het (online) positioneren en profileren van de Schipper Groep en al haar labels. Daarnaast ontwikkel je jaarlijks communicatieplannen en -campagnes op corporate en regionaal niveau. Ook signaleer je proactief de behoeften en ontwikkelingen van onze interne en externe relaties en speel je daar concreet op in. Je werkt nauw samen met het management en de directie. Daarnaast adviseer je hen over het te volgen communicatiebeleid.

Wie ben jij?

Enthousiast, proactief, creatief en resultaatgericht zijn woorden die jou goed omschrijven. Je weet van aanpakken en durft verantwoordelijkheid te nemen. Vanuit jouw leiderschapskwaliteiten weet jij als geen ander hoe je anderen kunt motiveren en verbinden. Je beschikt ten minste over een afgeronde hbo opleiding in de richting van Communicatie (of vergelijkbaar) en hebt enkele jaren relevante werkervaring opgedaan in een leidinggevende functie. Daarnaast ben je bijzonder goed in de Nederlandse taal. Je bent deskundig in je vakgebied en adviseert daar graag over. Tot slot kom je graag met collega’s in contact op verschillende niveaus. Je fungeert hierbij als sparringpartner om samen de juiste resultaten te behalen.

Wie zijn wij?

Wij zijn de Schipper Groep; een organisatie die voor een grote variëteit aan mkb-klanten iedere dag weer klaar staat om hen te adviseren op het gebied van accountancy, fiscaliteit, corporate finance, lonen, pensioen, personeel en organisatie en pensioenen. Samen werken we aan groei en helpen klanten hun bedrijfsvoering te optimaliseren door met ze in gesprek te gaan over veel meer dan de cijfers alleen. De stafafdelingen Financiën, HR, ICT en Communicatie werken voor alle 12 vestigingen en bijbehorende disciplines.

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!

Je kunt via de knop hiernaast het sollicitatieformulier invullen. We nodigen je uit daarbij je motivatiebrief en CV te uploaden. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Bert Kole (directeur) of Jolanda van der Velden (HR adviseur) via telefoonnummer 0118-486848.