Voor onze vestigingen in de regio Zuid-Holland, Zeeland en West-Brabant zijn wij op zoek naar een gedreven

(Junior) Pensioenadviseur (32-40 uur)

Dat je er goed aan doet om ook zónder grijze haren na te denken over je oudedagsvoorziening, hoeven we jou als pensioenadviseur natuurlijk niet te vertellen. Met jouw persoonlijkheid en vakinhoudelijke bagage, ben je vanzelfsprekend ook in staat om deze boodschap over te brengen op onze relaties. Een gedegen pensioenadvies komt pas tot leven aan de hand van een logische onderbouwing. Het maken van kloppende rekensommen is dus wel aan jou besteed. Daarnaast ben je bekend met collectieve pensioenregelingen, verzekeraars en pensioenfondsen. Door jouw aanpassingsvermogen, kun je goed schakelen tussen diverse klanten en vraagstukken, waardoor je van medewerkers- tot directieniveau inzicht kunt bieden bij relevante kwesties.

Wie ben jij?

Als pensioenadviseur kun je niet zonder een goede set sociale skills. Vanuit jouw persoonlijkheid en vaardigheden past een adviserende rol jou dan ook uitstekend. Aan de hand van een relevante hbo-of universitaire opleiding kun je aantonen dat je beschikt over het juiste werk- en denkniveau. Idealiter is jouw kennis al aangevuld met de opleiding WFT Pensioenen en/of FFP, maar indien dit nog niet zo is, bieden wij je deze opleiding(en) graag via onze studieregeling.

We zijn primair op zoek naar een collega die zijn of haar ervaring heeft opgedaan in een vergelijkbare rol bij een (belasting- of pensioen)advieskantoor. Heb je echter wel de affiniteit en ambitie, maar sta je aan de start van jouw loopbaan en heb je nog niet de kennis en ervaring om als zelfstandig pensioenadviseur te acteren? Dan dagen we je uit om ons met jouw motivatiebrief te enthousiasmeren om nader kennis te maken. Bij Schipper staan we namelijk altijd open om samen te bouwen. Niet alleen voor onze klanten, maar ook ten aanzien van jouw professionele ontwikkeling. 

Wie zijn wij?

Wij zijn de Schipper Groep; een organisatie die voor een grote variëteit aan mkb-klanten iedere dag weer klaar staat om hen te adviseren op het gebied van accountancy, fiscaliteit, corporate finance, lonen,  personeel en organisatie en pensioenen.

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!

Je kunt via de knop hiernaast het sollicitatieformulier invullen. We nodigen je uit daarbij je motivatiebrief en CV te uploaden. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Ruud Goense (Manager Pensioenadvies) via telefoonnummer 06-53148127.